top of page

Анна Ортинська

Щастя - не ціль, а шлях

Якір 1
Від усвідомлення до трансформацій

  Все життя - процесс, незалежно від того помічаємо ми це, чи ні, але кожному, хто читає ці рядки потрібно було зробити певну кількість кроків, щоб опинитись на цій сторінці. 

  Я допомагаю людям та командам ефективно та з мінімальними зусиллями досягати своїх цілей.  Впроваджувати зміни в житті і роботі так, щоб вони обовʼязково були на краще. 

  Мій досвід роботи почався з  перекладача у брачній агенціі. Це було в студенські часи у 18 років мені дуже подобалось бути дотичною до чийогось щастя, ну і безкоштовно обідати в Київських ресторанах у студентські часи було те, що потрібно! Там я підтягнула англійську і багато зрозуміла про систему і процеси.

  Після я працювала копірайтером та менеджером по роботі з клієнтами у рекламній агенції. Це було ще в ті часи "юркського періоду", коли реклама була "наружкою", і знаєте, як я пишалась, коли вздовж Київських схилів Дніпра висів борд зі слоганом, який я придумала.

О - то був смак свободи та успіху!  

  Далі було 12 років корпоративного життя у компанії, продукцією якої користується кожен третій мешканець нашої планети. За той час я доросла від спеціаліста до регіонального менеджера, отримала сертифікацію в процесному управлінні  народила трьох чудових дітей, мала відрядження по всій Європі. І, одного вечора, сидячи в кабінеті з панорамою на вечірній Київ, зрозуміла, що щось в моєму житті йде не так - у мене було все, окрім відчуття щастя.

  Знайома історія?

  Саме тоді моє хоббі  та захоплення мисленням людини, почало перетворюватись на професію. 

  Я проходила навчання за навчанням у різних майстрів напрямів НЛП, коучинг, психологія пошуках відповіді на основні запитання: як бути успішним та щасливим одночасно, як будувати ефективний бізнес та не зраджувати себе, я поглинала теорії та концепцій, у пошуках універсального та ефективного інструменту, щоб покращити якість життя.

  Це дало мені змогу отримати нову професію, продовжити свій шлях, інтегруючи бізнес досвід та знання у психології у ролі менеджера з трансформацій бізнесу.

  В якийсь момент для мене стало очевидним що основні принципи людської психіки працюють, як система, у різних контекстах однаково і для реальних змін та результатів потрібно чітко визначати важелі впливу на всю систему, спосіб мислення людини, що обмежує та необхідний для змін. 

  Психологія та бізнес - поняття, які не можна розділяти, адже бізнес створюють люди. 

  До мене можна звертатись, щоб зрозуміти, як оптимально та ефективно досягати бажаних результатів, який спосіб мислення буде давати ресурс, а не виснажувати.  Як ефективно пройти кризові періоди та впровадити необхідні зміни для досягнення нових висот, не зраджуючи себе та свої принципи.  

  Мій девіз по життю - змінивши мислення можна змінити все! Ласкаво прошу в чудову подорож на шляху до себе!

058B3A8D-EFD5-4323-A7DC-56C5C10C80D4_edi
Спеціалізація, сертифікати
bottom of page